23 Mart 2017 Perşembe

Kinesiyoloji nedir Nasıl uygulanır?

Kinesiyoloji nedir Nasıl uygulanır? Kinesiyoloji , avrupa özellikle almanya’da yaygın olan kas tedavisi, kas rahatlatma yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. İşte bilinmeyen ama çok etkin  olan kinesiyoloji nedir?

Kinesiyoloji nedir Nasıl uygulanır?

Kinesiyoloji nedir Nasıl uygulanır?

Kas Rahatlatma

Kinesiyoloji kasların bütün organlar üzerinde etkisi olduğunu savunur. Kaslardaki bir takâtsizlik bir enerji tıkanmasının belirtisi olabilir ve buna ast olarak yorgunluklar, konsantrasyon bozuklukları ve psikosomatik şikayetler gelişebilir. Olumsuz enerji ve strese alt adale kasılmalarında kullanılır.Sizde bu gibi rahatsızlıklardan şikayetçiyseniz kineseoloji hakkında data alabilirsiniz.

Kinesiiyoloji uzmanlarına göre vücuttaki her adaleye bundan başka karşısında kas karşılık gelir. Buna kadar bir adaledeki kasılmaların ve krampların çözülmesi, ancak o adalenin karşısında adalesinin güçlendirilmesi ile mümkün olabilmektedir. Hastalıkları tedavici edici özelliği yoktur. Kaslardaki enerji akışını düzenleyerek rahatlama sağlar.

Kineseloji tedavilerine “adale testleri” ile başlanır. Bütün kaslara baskı oluşturulur. enerji akışının yüksek olduğu kaslar direnç gösterebilirken, enerji akışının düşük olduğu kaslar direnci eksik olur. Bu Nedenle enerji akşının düşük olduğu kaslar ortaya çıkarılır. Bu akışı normale döndürebilmek için konusunda uzman kişilerce  istemsiz hareket noktalarına kayıtlı masaj yada rahatlama teknikleri uygulanır. Uygulamadan daha sonra kişi kendisini çok daha iyi ve zinde hisseder.

Kinesiyolojinin kullanıldığı bir takım alanlar:

Adale ağrıları ve kasılmaları,

Tavır ve düşünme zorlukları,

Sabahları yorgun uyanma,

Buhran,

Migren,

Sindirim bozuklukları,

Fazla coşku,

Anksiyete,

Konsantrasyon bozuklukları,

Imtihan stresi.

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder