23 Mart 2017 Perşembe

Nebati Çaylar ile Zayıflama

Zayıflamak için yapılan diyet ve spor gibi etkenlerin dışarıya zayıflamamızı hızlandıracak alternatifler arıyoruz. Bunlardan biri de bitkisel çaylar ile zayıflama bu çaylar aslında etkin mi sorusunu uzmanlara sorduğumuzda hepsinin müşterek cevabı aşırı kullanılmadığı takdirde yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırdığı ve kilo vermeye katkı sağladığı olmuştur.

Bitkisel Çaylar ile Zayıflama

Size bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz nebati çaylar ile zayıflamada kullanılacak bitkilerin kimyasal maddeler ve koruyucular içermeyen toz olmadan saklanmış olmasına uyarı edin. Güvendiğiniz aktarlardan yada markalardan alın.

Kayısı çayı : Metabolizmayı hızlandırmada en etkin çaylardan biri bilhassa diyetin birincil dönemlerinde ortaya çıkan kabızlık sorununu ortaya kaldırmaya yönelik kullanmı kolaydır.

Yeşil akarsu : Diyet ve yeşilçay ikilisini bilmeyen yoktur. Metabozlizmayı hızlandırır bununla beraber antioksidandır.

Zencefil çayı : Diyette en sık rastlanılan kan şekeri düşmesi sorunu için idaeldir. Kan şekerini düzenler. Mide kasılmalarına da iyi kazanç.

Mate çayı : hemen hemen her perhiz listesinde bulunan bu akarsu metabolizmayı hızlandırarak kilo verdiriyor fakat akşamları kullanmamaya uyarı edin içerisindeki kafein uykunuzun açılmasına niçin olabilir.

Maydanoz çayı : Özellikle ödem atmaya karşın bir akarsu olan maydanoz çayı diyetin birincil dönemlerinde sıkça öneriliyor.

Tarçın çayı: Termojenik etkisi vardır. Vücut sıcaklığını yükseltir ve metabolizmanın harcadığı enerjiyi arttırır bu sayede daha pozitif kalori yakarsınız.

Beyaz akarsu : Gıdalardan alınan yağın emilimini azaltır.

Biberiye çayı : Perhiz yaparken ihtiyaç duyacağınız vitamin ve mineral desteğini sağlayabilir, kan dolaşımını arttırarak enerji verebilir ve konsantrasyonunuzu arttırabilir.

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder