23 Mart 2017 Perşembe

Yaşa Kadar Perhiz Listesi

Perhiz uygulayıp başarılı olamadınız mı? Üzülmeyin hanımlar! Sizler için hazırladığımız yaşa tarafından diyet önerileriyle istediğiniz kiloya sahip olabilirsiniz.

Fit bir karoser her kadının gerçek dışı. Oysa her uyguladığınız diyetten istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Sağlıklı ve etkili bir diyet istiyorsanız yaşa tarafından perhiz listesi önerilerimize göz atmanızda menfaat var.

Kalıcı bir perhiz göstermek istiyorsanız önce beslenmenize uyarı etmeniz gerekir. Kısa sürede şok diyetler uygulayarak istediğiniz etkiyi alamayabilirsiniz.

İşte yaşa tarafından perhiz listesi

20’li yaşlarda perhiz

Bu dönemde metabolizmanız süratli çalıştığından nedeniyle uzun dönemli diyetler en dürüst olanı. Bu dönemde kilo alıp vermeler fazla çabuk olduğundan şok diyetler uygulamanız sakıncalı olabilir.

30’lu yaşlarda perhiz

Bu dönemde bilinçli bir perhiz uygulamanız gerekir. Kalsiyum ağırlıklı olacak oysa yağ ve şeker tüketimi en üye inecek. Balık tüketimi ve K vitamini olan diyetlere önem verin.

40’lı yaşlarda perhiz

Metabolizmanın artık büyük oranda yavaşladığı bir dönem. böylece yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekir. Maddi hareketliliğinizi arttırmalı yağdan ise uzakta durmalısınız.

50’li yaşlarda perhiz

Beslenmenin son derece manâlı olduğu bir dönem. Hareketliliği sürdürmelisiniz ve düşük kalorili yiyeceklere yönelmelisiniz. Kızartmaların ve tatlılardan olası olduğunca uzakta durun.

Sizin önerileriniz neler?

 

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder