23 Mart 2017 Perşembe

4 Günde Göbek Eritme Kürleri

Göbek yağları  kadın erkek farketmeksizin iki taraflı bir sorundur. Uzun vadeli göbek eritmek için diyet ve egzersizin birlikte yapılması gerekiyor. Bu kısmı zaten hepimiz biliyoruz. 4 günde göbek eritme kürleri ‘ni sizin için hazırladık.

4 Günde Göbek Eritme Kürleri

Fazla kayda değer bir davete sadece birkaç gününüz kaldı lakin dolabınızdaki elbise göbeğiniz yüzünden giremiyor musunuz? yada göbeğiniz ben burdayım diye mi bağırıyor.Şimdi vereceğimiz bir kaç püf noktası ile göbeğinizi değil edebilirsiniz.

Öncelikle uygulamanız gereken en manâlı nokta bol bol su için merak etmeyin su şişkinlik yapmaz tersine pozitif ödemi atmanıza yardımcı olabilir.

göbek eritme kürleri

göbek eritme kürleri

Gün içerisinde su şişenizde bir dilim limon mutlaka bulunsun başlangıçta suyu alkali ayla getirmemiz gerekiyor.

Bol bol taze sebze meyve tüketin. Fakat kalori bakımından düşük olan ananas, çilek, salatalık ,havuç  tüketmenizi öneririz.

Çok kısıtlı gününüz varsa o önemli güne değin ekmek yemeyin karbonhidratı azaltın.

Aşağıdaki kürleri istediğiniz bir öğün yerine tüketebilirsiniz. Programınızın daha sağlıklı ve verimli geçmesi için karın egzersizleri ve yürüşü eklemeyi unutmayın. Bu programı 2 ayda bir uygulayabilirsiniz.

Gün

Yağsız  yoğurt ve limon kürü uygulayabilirsiniz. Bu kürde birkaç kaşık yağsız yoğurda birkaç damla limon ekleyebilirsiniz.

Gün

Yağsız yoğurt ve yarım tatlı kaşığı tarçın kürünü uygulayabilirsiniz.

Gün

Yağsız yoğurt ve yarım tatlı kaşığı pul biber gibi kürler hazırlayabilirsiniz.

Gün

Yağsız yoğurt ve birkaç adet kuru kayısı ekleyebilirsiniz.

Bu kürler kan şekerini düzenleme ve yağ yakmaya karşın kürlerdir.

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder