21 Mart 2017 Salı

Forma Tasarlayın

Futbola aşık mısınız? Takımınız var mı? Peki ya formanız? Eğer her hafta halı saha yapıyorsanız ve bu tutku hale gelmiş ise, takımınız da varsa neden bir formanız yok? Varsa da herkesinki aynı mı yoksa herkes bulduğunu giyiyor mu?

O zaman burada devreye girmek istiyorum. Forma, takımın kalbidir. Ruhunu temsil eden renklerden oluşur. Eğer renginiz belli değil ise o zaman ruh yoktur. Var diyen de takım ruhu görmemiştir o zaman.

Eğer gerek olmasaydı hiçbir takım profesyonel, amatör fark etmez, formasız çıkmazdı. Bu sebepten ötürü forma her zaman size avantaj verecektir. Aynı takımda aynı renk olduğunu görmek bile insana özgüven, takım ruhu veriyor. Bu takım ruhunu yakaladığınız zaman karşınıza kim çıkarsa çıksın yenseniz de yenilseniz de bir takım olarak, aynı renk olarak mücadele edeceksiniz.

Takımınız için forma tasarlayın. Arkadaşlarınızla istişare ederek renk uyumu yapın. Forma yaptırmadan önce renk ve amblem çok önemlidir. Üstün körü klasik nike formaları yaptırmayın. Gerekirse forma üretim merkezine giderek canlı örnekler ile formanızı tasarlayın.

Renk seçtiniz pek ya amblem? Pek çoğu gerek duymaz, evet haklsınız o biraz abartı olabilir size göre ama bir ambleminiz olsa fena olmazdı bir düşünün isterseniz.

Yeni forma yaptırmışsınız, maça çıktınız ve tüm gözler sizin takımda. Bir renk, bir hava var. Bu gücü hissedeceksiniz. Sakın kaybetmeyin. Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder