22 Mart 2017 Çarşamba

Dümdüz Bir Karın İçin Süper Kür Tarifi

Dümdüz bir karın.. Kulağa çok hoş geliyor yok mi hanımlar? :) İmkansız yok! Dümdüz karın hayali kuranlar için süper kür tarifiyle karşınızdayız.

Yediğimiz onca sağlığa zararlı besinler maalesef karın bölgemizde şişkinliklere ve yağ oluşumuna zemin hazırlar. Koşul böyle olunca da vücudumuzda en fazla şikayet ettiğimiz bölgemiz şüphesiz göbeğimiz oluyor.
Dümdüz ve fit bir karnı kim istemez fakat.. Sizin için derlediğimiz kür tarifiyle ola ki tahmininizden bile daha kısa sürede istediğiniz forma kavuşabilirsiniz.

Dümdüz Bir Karın İçin Süper Kür Tarifi

Dümdüz bir karın için süper kür tarifimizi uyguladığınızda, vücudunuzdaki toksinlerin tez attığınızı ve sindirim sisteminizin düzene girdiğini göreceksiniz. Hani her zaman sinir olduğumuz yiyip kilo almayan tipler vardır ya, işte onların sırrı sindirim sistemlerinin mükemmel çalışması. diğer taraftan su bile içse yarayan tipler vardır onların sorunu ise yediklerini sindiremeden kiloya dönüşmesi.

Kilo alma nedenimizi de özet olarak açıkladıktan daha sonra süper kür tarifimize geçelim. :)


Gereken Malzemeler:

-1 çay kaşığı bal,
-2 tatlı kaşığı elma sirkesi
-1 su bardağı taze bunalmış greyfurt suyu veya portakal suyu.


Tarifin Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri karıştırın ve için. İşte bu kadar basit hanımlar! :)
Bu içeceği bir hafta her tarafında öğle ve akşam almak üzere iki öğünde tüketin. 1 hafta sonra göbek bölgenizdeki görüntüye şaşırabilirsiniz. Bağlı hamur işi ve şekerli yiyeceklerden uzak durmak şartıyla fit görünüme sahip olabilirsiniz. İstediğiniz karna sahip olana dek tüketebilirsiniz.

Sizin önerileriniz neler?

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder