23 Mart 2017 Perşembe

General Motors Diyeti “GM Diyeti Nasıl Yapılır?”

General Motors Diyeti böylece hayret verici sonuçlar veriyor ki, deneyenler birkaç ayda bir tekrar yapıyor.

GM diyeti, açıklanmış gıdaların belirtilen günlerde tüketilmesini taşıyan 7 günlük bir kilo verme planı. 7 gün içinde kilonuzu düşürmenize, vücudunuzu temizlemenize muavin olacak bu özgün diyetin henüz sağlığa zararlı bir tarafı görülmedi.

Bu plan, bir seferde bir hafta süreyle kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve uzun süre kullanılamaz. GM diyeti vücudunuzun şeklini değiştirecek ve sonuçları sizi heyecanlandıracak.

Kilo kontrolünü karşılamak için birkaç ayda bir uygulayabileceğiniz bu haftalık diyetten mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için doktorunuza ya da diyetisyeninize danışmanızda avantaj var.

General Motors Diyeti

General Motors Diyeti “GM Diyeti Nasıl Yapılır?”

İşte General Motors Diyetinin Planı:

1. Gün:

Birincil gün yalnızca meyve tüketin. Dilediğiniz dek meyve tüketmekte serbestsiniz. Bu günde tüketemeyeceğiniz tek meyve muzdur.
Gün her tarafında meyve tüketin. En iyi sonucu verecek en iyi iki seçenek kavun ve karpuzdur. Günde 8-10 kadeh su içmek önemlidir. Hem blenderınızda bir takım meyveleri püre haline getirebilir ve bir termosla yanınızda taşıyabilirsiniz.

2. Gün:

İkinci gün sadece sebze tüketin. Dilediğiniz değin sebze tüketmekte serbestsiniz. Bu gün kahvaltıda patates dahi tüketebilirsiniz.

İstediğiniz ham veya pişmiş sebze tüketin. Güne tereyağlı ve pul biberli pişmiş patates ile başlayabilirsiniz. Bütün sebzelerinizi bir salata olarak hazırlayabilir, aroma için sirke, limon ve baharatlar kullanabilirsiniz. Hazırlanmış salata sosu kullanmayın.

3. Gün:

Üçüncü gün dilediğiniz değin sebze ve meyve tüketebilirsiniz. Muz hariç!

Meyve ve sebzeyi öğünlerinizde birleştirin. Bu gün muz veya patates yenmeyecek. İsterseniz meyve ve sebzeleri de bir blenderda karıştırıp tükebilirsiniz.

4. Gün:

Dördüncü günde dilediğiniz dek yağsız süt ve muz tüketebilirsiniz. aynı zamanda GM çorbası da bağımsızlık.

Bugün, süt ve muz günü olduğu için bu ikisini birleştirerek de tüketebilirsiniz. Takriben 8 muz dek yiyebilir ve yağsız sütten 4 bardak tüketebilirsiniz. Muzdaki potasyum ile sütteki kalsiyumun birleşimi bu işi sağlıklı kılan şeydir. Keza, bu gün GM Kuvvet Çorbasından yararlanabilirsiniz.

5. Gün:

Beşinci gün dilediğiniz kadar yağsız et, tavuk veya balık ve domates yiyebilirsiniz. Bunun yanına GM çorbası da özgürlük.

Köfte ve domatesle lezzetli bir güne başlayabilirsiniz. Vücudunuzu ürik asitten arındırmak için su alımını arttırmanız gerekecektir. böylece beşinci gün su alımını en az dörtte bir oranında arttırın.

6. Gün:

Altıncı gün dilediğiniz dek yağsız kırmızı et ve sebze tüketebilirsiniz.

Bu gün, istediğiniz kadar yağsız protein ve sebze tüketiminde serbestsiniz.

7. Gün:

Yedinci günde dilediğiniz dek meyve ve sebze tükebilirsiniz. bunun dışında kepekli pirinç de hür.

Son gün, istediğiniz değin sebze, meyve suyu ve kepekli pilav tüketebilirsiniz. Meyve suyunun konsantre olmadığından veya şeker eklenmediğinden belirli olun. Meyve suyunuz için taze meyve harmanlamanız seçim edilir.

Hatırlamanız Gereken Şeyler:

Ne vakit acıkırsanız GM lahana çorbasından için.
Her gün yeterli miktarda su için.
Içki tüketmeyin
Nehir ve kahve tüketmeyin.
Şekersiz olduğu taktirde yeşil akarsu tüketebilirsiniz.
GM Diyetinden sonradan hemencecik diğer bir diyete başlamayın.
GM Diyetinden sonradan düşük karbonhidrat diyeti yaparak kilonuzu koruyun.

GM Güç Çorbası

Malzemeler: (1 şahsiyet)

1/4 adet Soğan
1/4 adet Lahana
1-2 adet Domates
1/2 adet Yeşil biber
1 sap Kereviz
Gerektiği dek su
1 küçük Havuç
1/2 dilim Limon
1 küçük Kırmızı Acı Biber
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1/2 Tatlı Kaşığı Tuz

Yapılışı:

Ilk Önce, soğan, lahana, havuç, domates, yeşil biber, kereviz gibi bütün malzemeleri ufak parçalara muhakkak. Ardındaki, düdüklü tencereyi ocağa yerleştirin ve 1 yemek yemek kaşığı zeytinyağı ek edin. Önce soğanları ekleyin ve altın sarısına dönüşünceye dek kızartın. Peşinde malzemenin geri kalanını ekleyin. Son olarak, 1 dere kaşığı tuz ekleyin ve tenceredeki sebzeleri kapatacak dek su ekleyin.

Tencerenin kapağını yerleştirin ve 15-20 dakika dek pişmesini bekleyin. Ocağı kapatıp 5-7 dakika dokunmayın. Daha Sonra kapağı açın ve ek tat için bir dilim limon suyu sıkarak sıcak servis yapın.

Anekdot: Bir seferde büyük arz hazırlayabilir ve istek hissettiğinizde ısıtabilirsiniz.

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder