23 Mart 2017 Perşembe

Türk kahvesi Diyeti ile haftada 5 kilo Verin

Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün! Metabolizmayı hızlandırma etkisi ile zayıflamaya tezgâhtar olan kahve keza kişinin istirahat halindeyken harcadığı enerjiyi de arttırıyor.

Yeni Asır’da yer alan habere tarafından kahve, bilhassa beyne olan kan dolaşımını arttırıyor, kişiyi daha dinç hissettiriyor, dikkatin daha da yoğunlaşmasını sağlıyor. Sütle birlikte içildiği süre, vücuda dengelenmiş protein, karbonhidrat ve yağla birlikte girince kişiyi daha uzun süre tok tuttuğu aşina kahve, insülin direncini kırıcı etkisi nedeni ile kişinin tatlı ihtiyacını azaltıyor.

TATLI İSTEĞİNE SON

Özellikle canı sık tatlı isteyenler, tatlı yerine kahve içerlerse bu ihtiyacın kaybolduğunu göreceklerdir. Yapılan birçok araştırmada şeker hastalığını önleyici olabileceği bildiriliyor. Alzheimer ve Parkinson hastalığına aleyhinde ahenkli tüketimde koruyucu etkisi olabileceği konusunda da çalışmalar var.

Yaşlılarda hafızayı güçlendiriyor. Ama hem tok tutsun, hem metabolizmanızı çalıştırsın keza de dikkatinizi arttırsın istiyorsanız; kahveyi tatsız, kremasız, şurupsuz, jurnal sütle veya sade olarak tüketmenizi öğüt ediyor.

Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün!

Türk kahvesi ile haftada 5 kilo zayıflamak mümkün!

Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder