26 Mart 2017 Pazar

Playstation Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Playstation bildiğiniz gibi dünyada en fazla satılan ve hatta ikinci serisi ile dünya rekoru kıran tek video oyun konsoludur. Fakat alırken nelere dikkat etmeliyiz? Kısaca belirtelim istedim.

Öncelikle satın aldığınız Playstation’un kutusunun içi boş olup olmadığına bakın. İçinde Playstation varsa ilk adımı doğru yapmışsınızdır. Şaka yapıyorum tabi ki.

Eurasia onaylı garantisi olduğuna emin olun. Çünkü bazı teknolojik marketlerde Çin malı satış yapılmakta ve garantisi olmadığı için bozulduğunda ya da açılmadığında Playstation teknik servisine götürseniz de tamir ücreti garanti kapsamında olmadığı için cebinizden çıkacaktır.

Playstation servis ve Playstation tamirinden ücretsiz faydalanmak için mutlaka ama mutlaka Eurasia onaylı garantili lisanslı olduğundan emin olun. Orjinal mağazasından Sony’den almanızı öneririm. Bu sayede cebinizden ekstra ücret ödemenize gerek kalmayacaktır.

Sony, Playstation üçüncü serisinden itibaren hafıza olayı getirmiş ve ikinci seriden fark olarak oyunları CD ile değil de içine de gömebilecek kaydedebileceksiniz. PS4 alırken 500 GB ve 1 TB’lıkların fiyatı hemen hemen aynı olduğundan mutlaka 1 TB alınız.

Örneğin bazı Sony bayilerinde yada ithalatçılarda 500 GB +1 oyun hediye fiyatı 1500 iken 1 TB fiyatı da 1500 oluyor. Size önerim 1 TB almanız. Para imkanız biraz kısıtlı ise biraz daha biriktirmenizi ve daha sonra “keşke” dememeniz için bu önerileri yapıyorum. Ayrıca bunu kesin unutmamalısınız ki satın alırken Sony Eurasia garantili olup olmadığına bakınız.

  Kaynak: Kadın Saç Bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder