27 Mayıs 2017 Cumartesi

Kalp Terapi Yasam Okulu Ne yapar Farki Nedir

Kalp Terapi; ömür boyu süren dönüşme yolculuğunuzda size eşlik ve rehberlik etmek için kurulmuştur.

Mümkün olan en yüksek kalitede zihinsel durum ve farkındalığa dönüşüm sağlar. Okulumuz bir yaşam koçluğu müessesesi değildir. Seminer ağırlıklı bir sistem değildir. Aile atmosferinde, sevgiyle örülmüş, uzun soluklu hatta ömür boyu sürecek bir beraberliğe adım atmaktır.
Kalpterapi eğitimi; interaktif, yüzyüze, birebir, topluca olmak üzere her türlü iletişimi kullanarak oluşturulmuş bir ağ yoluyla etkileşimdedir.
Eğitim; kişilerin bugüne kadar zihni tarafından kullanılan bir durumundan, zihnini kullanan bir duruma yükseltilmesini amaçlar. İnsan bir çalışma ile yaşamını ele geçirmelidir, yoksa sadece savrulup duracak ve bu durumu kader olarak adlandıracaktır.
Her birey bir nevi bir enerji dönüşüm sistemidir. Bizler besinleri yakıt olarak alıp zihinsel, bilinçsel, duygusal ve yaratıcı fikirlere dönüştürürüz. Bu bakımdan kaynakları sınırlı bir jenaratöre benzemekteyiz. İşte bu herkesin gözünün üzerinde olduğu sınırlı kaynağının kontrolünü kendi eline almak gerekir. Lakin tek sermayeniz olan zaman ve enerjiniz beraberce heba olmaktadır. Eğitim, enerji farkındalığı kazanmanızı ve enerjinizi yönetecek bir duruma yükselmenizi sağlar.
 Kalpterapi Eğitimi, kimliğinize daha fazla şey katmak iddiasında değildir. Hatta seni azaltma, aşındırma ve oluşan boşluğa varlığın dolmasını nihai hedefi içindedir. Bilgelik ve farkındalık dışarılarda bir yerde değildir. Benliğinin azalmasından oluşan boşluğa kendiliğinden geleceklerdir.
 Kalpterapi sistemi öncelikle seni kendinin önünden engel olarak kaldıracak çalışmalara başlayacaktır. Maalesef insan kendisini sabote etmektedir. Zihinsel engeller aşıldığında insan olması gereken varlık düzeylerine yükselmeye başlar. Psikolojik teknikler ile engel travmalar temizlenir, zararlı bakış açıları belirlenir, zararlı inançlar üzerinde çalışılır.
 Kalpterapi eğitim sistemi evrensel yasaların etkinliğinin farkındalığını kazandırır. Evrensel yasaları bilenler, onunla akacaklar, bilmeyenler ise aynı yasalara takılıp kalacaklardır. Evrensel yasalar ile sürtüşmek sadece acı ve şikayetçi bir zihin doğuracaktır. Bu sebeple kalabalıklar akıntıya karşı kürek çekecek ve sadece yorulacaklardır.
 Kalpterapi eğitim sistemi, komplike bir kendi üzerinde çalışma sistemidir. Eğitim, fiziksel, kimyasal, zihinsel düzeylerle beraber çalışır ve kalbe geri döner.
 Kalpterapi eğitim sistemi, zihinsel sorunları aşma adımlarını atarken, aynı zamanda kişiye daha üst bir bakışaçısı ile yaşama farkındalığını sunar. Neden varolduğunu ve yaşama amacını bilen zihin her şartta kalıcı mutlu olabilecektir. Bu eğitimin bir diğer özelliği de aslında ömür boyu sürecek olan bir gönül bağı ile, çalışma sonucu yükselmiş zihinsel durumdaki kişilerin etkileşimlerinin devam etmesidir. Yoksa toplum er geç kişiyi kendine benzetir.
 Yolumuz, daima ileriye doğru giderken, kalbine tutunmuş olan, özüyle tekrar kavuşmuş hakiki bir insan olabilme yoludur.  Sevginin yolu, özüyle bir, yüksek bilinçli ve özgür zihinli insan olma yoludur.
Sadece mucize olarak tanımlayabileceğiniz sonuçları olan bu yegane eğitim;
“Kalbin Yeni Yolu” eğitimidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder