27 Mayıs 2017 Cumartesi

DUNYADA BIR ILK KALP TERAPI YASAM OKULU ILE KALBIN YENI YOLU EGITIMI

“Bilmelisin ki; Yaşamının kalitesi ancak zihinsel durumunun kalitesi kadar olabilir”. Sezer Zeren
Nadide bütünleşme deneyimini, manevi öğretiler ve psikoloji ilmiyle pekiştirip güncelleyerek eşsiz bir çalışma meydana getiren “Kalp Terapi Yaşam Okulu” kurucusu Sezer Zeren “Kalbin Yeni Yolu” eğitimlerine başladı.
Zeren, tasavvuf, yoga, zihin, bilinçaltı, farkındalık ve yüksek bilinç gibi konuları kendi özel deneyimiyle harmanlayarak oluşturduğu özel eğitim sistemini insanlıkla paylaşan dünyadaki tek uzman.
 “Yaşamına dokunduğu kişi aynı kalamaz” diye tanımlanan Sezer Zeren’in eğitiminin en önemli özelliği kişiye özel, psikolojik, zihinsel harita çıkarılarak başlanması. Bugüne kadar yüzlerce kişiye yaşam kalitelerini, farkındalık ve bilinç düzeylerini artırmalarında rehberlik eden Zeren, yaşamını bu amaca adamıştır.
Manevi ve kişisel gelişim meraklılarının yakından tanıdığı Sezer Zeren’in “Kalp Terapi, Kalbin Yeni Yolu” eğitiminin tanıtım workshopları Haziran ayında başlayacak.
KALP TERAPİ EĞİTİMİ NEDİR?
Daha büyük bir şeyin parçası olduğunu hatırlatmak isteyen sevginin özsel sesidir. Sorunların, sorun olmasının kaynağı, dünya, kişiler ya da olaylar değildir. Sorun, o problemle olan zihinsel ilişkimizdir. Biz, olabileceğiniz şey olmaktan sizi alıkoyan eksiklikleri sevgiyle dönüştürebiliriz. Mutluluk, var olma ve biz olma sevincinin adıdır ve ancak şuurla gelecek olan bir farkındalığa yükselerek yeniden varlık sevincini deneyimleyebiliriz. Sevgi ile şuurlanma, bir ¨kendi doğumunu gerçekleştirme çalışmasıdır.¨ Sevgiyle kendi karanlığından ışığının doğumudur. Ancak bir dönüşümle hakikat boyutunda doğmuş olunabilir.
Bu özel eğitim; ¨özüne dönüşün bilimsel, güncel ve özgün yolu¨ dur. Bilmelisin ki; Yaşamının kalitesi ancak zihinsel durumunun kalitesi kadar olabilir. Oysa çok az kişi elindeki aletin kalitesini, ne derece sağlam olduğunu ve ne düzeyde etkin kullanabildiğini sorgular.
Bu sorgulama, yaşamın boyunca zihninin seni savurması ile mi yaşayacağınla, Kendini gerçekleştirebilmen arasındaki farkı belirleyecek ilk adım olacaktır.
Bir an için durup içine dön ve yaşamının son gününe git.
Hiçbirimiz bu gezegende çok uzun süre kalmayacağız. O son güne git ve dönüp yaşadığın ve tamamladığın hayata bak. Eğer memnunsan ne mutlu lakin keşkelerin olacaksa, şimdi değişip dönüşüp zamanıdır.
Yeni kalbin yeni yolu, asla bilimsellikten uzaklaşmayan, eski öğretileri de döneminin bilgeliği olarak kabul edip kendine temel olarak almış olan bir yol olmalıdır.
Yolumuz, daima ileriye doğru giderken, kalbine tutunmuş olan, özüyle tekrar kavuşmuş hakiki bir insan olabilme yoludur.
Sevginin yolu, özüyle bir, yüksek bilinçli ve özgür zihinli insan olma yoludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder